Hakkımızda

     

HAKKIMIZDA;

 

       Türkiye’nin en çok giyilen erkek gömlek markası Daniel Bessi’nin ilk tohumları Ayata ailesinin 1979 yılında Sultanhamam’da küçük bir işletme kurması ile atıldı.

  Küçük  bir aile şirketi ile üretime başlayan işletme üretimdeki tecrübesini tüketici ile buluşturarak yıllar içerisinde katlanarak büyüdü.

 

   Böylece 1999 yılında,  modern entegre üretim tesislerine taşınan Daniel Bessi, değişen dünya koşullarına paralel  “Dünya gömlek değişiyor” sloganı ile; iyi giyinmenin herkesin hakkı olduğuna duyduğu inançla,  özel olarak seçilmiş organik pamuklu kumaşlar, uzman tasarım ve üretim ekibi ile moda dünyasına  “merhaba”  dedi.

 

     Şık ve yaratıcı tasarımlarıyla giyinmeyi adeta bir tutkuya çeviren Daniel Bessi, özel koleksiyonlarını bugün Türkiye'de 70 il ve 200 den fazla satış noktasında; yurt dışında 20 ülke ve 65 satış noktasında siz modaseverlerin beğenisine sunmaktadır.

     İstanbul’da 2500 m2’lik 120 çalışanı bulunan  fabrikasında günde 1600 gömlek üretilmektedir.

 

   Artan  taleplere  karşılık  2014 yılında Sinop’ta,  3.000 M2 kapalı alana sahip 300 kişi kapasiteli günlük 2000 adet gömlek üreten tesislerimizi hizmete açtık.

    Daniel Bessi ailesi sizden aldığı güçle bugün 300 kişiyi aşkın ekibi,yurt içi ve yurtdışında yüzlerce iş ortağı ve tedarikçisi ile uyum içinde, küresel bir marka olma yolunda ilerlemeye devam ediyor...